OM FORSVARSVILJE

Forsvarsvilje.no er basert på beredskapbrosjyren som ble publisert i Sverige og som havnet i postkassen til alle landets innbyggere. I mangel på en regjeringsinitiert trykksak for å informere befolkningen, så har vi utviklet denne websiden og en nedlastbar beredskapsbrosjyre på dugnad

Vi håper at dette kan bidra til økt kriseforståelse og bedre forberedelser for folk flest. Du kan gjøre enkle grep for å verne deg og din familie på en plutselig krise eller krig. Selv om Norge generelt er et trygt land å leve i, vet vi av erfaring at kriser kommer brått og uventet – og gjerne uten særlig forvarsel.

Spør alle som levde 9. april 1940. Spør alle som opplevde 22. juli 2011. Spør alle som har opplevd naturkreftene på kroppen. Når krisen rammer neste gang, er det for sent å planlegge. Derfor bør du gjøre enkle og ukompliserte forberedelser nå. «Frihet er ikke gratis», sier tungtvannshelten Joachim Rønneberg. Vi må alle yte vårt når krisen rammer oss på nytt. Norge har ufattelige verdier som kan være fristende for andre. Vårt sårbare samfunn gjør det lettere å skape kaos, forvirring og krise. Om din familie er forberedt på det verste, gjør vi alle samme det litt vanskeligere for ufredsmenn å ramme oss. Dette er #forsvarsvilje i praksis. Vi etterlater ingen.

NØDTELEFONER

image

image

image

image

FORSVARSVILJE
STØTT OSS

Generell info

Iniativet "Styrk HV" er partiuavhengig. Det er finansert av oss og eventuelle andre private givere. Bildene som er nyttet på siden er i stor utstrekning hentet fra Unsplash.

Eventuelle spørsmål kan sendes inn HER

Følg oss