Om ossVelkommen til initiativet "Styrk HV"

image

Introduksjon

Høsten 2015 sa en engasjert HV-offiser: “Nå er det f**n meg nok!”, etter nye kuttforslag for Heimevernet - Forsvarets største og billigste avdeling. Forsvarssjefen så seg ikke råd til å ha flere enn 30.000 HV-soldater over hele landet - et nedtrekk av 15.000 soldater. Initiativet "Styrk HV" ble unnfanget

Hva nå

Siden da har StyrkHV vokst jevnt og trutt til å bli en tverrpolitisk grasrotbevegelse. Vi er i dag den desidert største plattformen for folkelig debatt om landforsvar, og vi vil fortsette å hamre løs med faktaorienterte argumenter, fordi vi tror på at fakta slår hardere enn syting, personkarakteristikker, tåketale og prat på tomgang.

Styrk HV, et produkt av nedskjæringer i forsvaret og mindre trygghet til folket

Kravene våre forsvinner ikke: Vi vil ha to prosent til forsvar, Sjøheimevernet på vannet igjen og en massiv økning i volum og kvalitet i Hæren og Heimevernet. Er det noen politiske hjertesaker som er viktigere enn viljen og evnen til å bevare fred og frihet i en stadig mer uforutsigbar sikkerhetspolitisk situasjon i nærområdene? Låser du døra og sjekker forsikringen når det er tjuvpakk i nabolaget? Mens Forsvaret tvinges til å sentralisere, er Forsvarets største avdeling desentralisert, til stede der du bor og trent for å håndtere kaos - i fred, krise og krig. Når våre naboer og allierte bygger opp sine heimevern, forstår ikke vi hvorfor Norge skal være det eneste landet i Europa som kutter ned i lokalt forankret forsvar. Gjør ditt for å skape forsvarsvilje, inviter alle dine oppegående venner til å følge StyrkHV du også. Del innlegg, og blir med i debatten på grasrota. Er du på Twitter eller Insta? Slapp av - du kan følge oss der også. StyrkHV er som HV: Overalt, alltid.

www.styrkhv.no

image

Oppdrag

Styrk HV! skal snarest over hele landet med demokratiske midler argumentere for å styrke Forsvaret generelt og HV spesielt i fremtidens forsvar, i den hensikt å skape forutsetninger for sterkest mulig avskrekking og mest mulig effektivt vern mot trusler som kan påvirke demokratiet.

image

Intensjon

Hensikten med prosjektgruppen er å bli en størst mulig arena for forsvarsdebatt i samfunnet, slik at besluttende myndigheter ser økt forsvarsinteresse ved høyest mulig antall følgere og kan hente gode argumenter til bruk i sine beslutningsprosesser

image

Metode

Metoden er synliggjøring, ved at flest mulig deler innlegg og gode argumenter med egne venner/følgere, inviterer nye til gruppen, samt deltar i lokale arrangementer.

INFORMASJON

Styrk HV sine plattformer har blitt landets største arena for forsvarsdebatt.
Vi er partiuavhengige og utfører alt arbeidet på dugnad.

Norge er det eneste landet i Europa som kutter i landforsvar. Moderne land rundt oss bygger opp hær/heimevern. Bli med oss i "kampen" mot rikspolitikere med dobbelt hørselvern.

Beredskapsfolderen vår finner du HER.

KONTAKTINFORMASJON

Vi kan kontaktes via SoMe eller per e-post. Vi svarer stort sett umiddelbart på henvendelser.

image
Styrk HV har ikke en egen adresse
Du treffer oss på våre plattformer.
Vi er lokaliserte rundtom i hele landet
Kan og vil du bidra - ta kontakt
Kontakt oss her