image

Drikkevann

Rent drikkevann er livsviktig. Hvis vannet fra kranen forsvinner eller drikkevannskilder blir utsatt for sabotasje/forgiftning, er det viktig å ha forhåndslagret vann. Regn med minst tre liter vann per person i døgnet. Om du er i en familie på fire, trenger dere altså 12 l...

Les mer...

image

Kommunikasjon

Ved en alvorlig hendelse bør du kunne ta imot viktig informasjon fra myndighetene, spesielt via radio. Du bør også følge medienes rapportering, ha kontakt med familie og venner og i akutte tilfeller kunne nå politi, brannmannskaper og ambulanse.

 

  • Batteridrevet elle...

Les mer...

image

Førstehjelp og medisin

De fleste ulykker skjer i hjemmet. Aldersgruppene 10-20 år og eldre over 70 skader seg oftest. Alikevel så vil det være like relevant for alle å ha en skikkelig førstehjelpssats tilgjengelig til enhver tid.
Livsviktige medisiner som foreksempel til hjertesyke,...

Les mer...

image

Brensel

En vedovn eller en peis er vanlige alternativer til strøm som oppvarming. For deg som har dette som alternativ så bør du tenke på tilgjengeligheten til foreksempel ved. Du bør kanskje passe på å ha minimum et halvt års forbruk tilgjengelig til enhver tid. Husk også å ha ekstr...

Les mer...

Pålogging

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

Levert av FeedBurner

INFORMASJON

Styrk HV sine plattformer har blitt landets største arena for forsvarsdebatt.
Vi er partiuavhengige og utfører alt arbeidet på dugnad.

Norge er det eneste landet i Europa som kutter i landforsvar. Moderne land rundt oss bygger opp hær/heimevern. Bli med oss i "kampen" mot rikspolitikere med dobbelt hørselvern.

Beredskapsfolderen vår finner du HER.

KONTAKTINFORMASJON

Vi kan kontaktes via SoMe eller per e-post. Vi svarer stort sett umiddelbart på henvendelser.

image
Styrk HV har ikke en egen adresse
Du treffer oss på våre plattformer.
Vi er lokaliserte rundtom i hele landet
Kan og vil du bidra - ta kontakt
Kontakt oss her